Bine ați venit pe portalul nostru

Bun venit pe portalul Sărmaș. Aici veți găsi informații despre comuna Sărmaș, precum și o serie de servicii și diferite documente necesare în relația cu instituția noastră.
Am speranța că accesarea site-ului vă va oferi informații utile și o experiență plăcută.

Vă mulțumim pentru vizită.

Cu respect,
Mîndru Valentin,
primarul comunei Sărmaș

Citeşte mai departe

Despre comuna noastră

Comuna Sărmaș este o localitate situată în partea de nord a județului Harghita, întinzându-se pe văile afluenţilor de dreapta ai Mureşului, cu o zonă locuită ce se  întinde circa 11 km de la valea Mureşului spre munţii Giurgeului. Comuna are în componență 5 sate: Platonești, Runc, Sărmaș, Fundoaia, Hodoșa.

Spre nord și nord-vest municipiul Toplița, la nord orașul Borsec, la est și sud-est comuna Ditrău, la sud comuna Remetea iar la sud-vest comuna Gălăuțaș și Subcetate. Principalele căi de comunicație a comunei Sărmaș sunt: drumul național DN 12 (E578) și drumul județean DJ 153D. Magistrala de ale ferată 400, care leagă comuna de Brașov și Deda, străbate teritoriul administrativ al comunei.

Citeşte mai departe

Program de lucru

  • Luni
  • Marți
  • Miercuri
  • Joi
  • Vineri
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00

Contact

Ştiri

Informaţii legislative

EVENIMENTE

Prezentare Proiect

Denumire proiect: "Implementare de soluții de e-guvernare și registru agricol în format electronic în județul Harghita”. Cod SMIS-CSNR 48432

Perioada de implementare: 2015.05.18 - 2015.11.07

Valoare aprobată proiect: 6.690.407,62 RON + TVA

Obiectiv general proiect: crearea unui ansamblu de componente hardware, software și comunicații care să pună la dispoziție servicii administrative prin mijloace electronice, care să participe la fundamentarea deciziei manageriale în UAT partenere prin implementarea unui sistem informatic capabil să optimizeze funcționarea structurilor organizatorice din aministrația publică locală și care să furnizeze servicii publice on-line către cetățeni/mediul de afaceri/administraţie publică.

Prin implementarea acestei platforme integrate se doreşte creşterea eficienţei administraţiei publice (judeţene şi locale) şi a transparenţei administrative prin punerea la dispoziţia instituţiilor publice de instrumente moderne, standardizate şi integrarea celor mai bune practice locale şi judeţene.

Furnizor: S.C. Combridge S.R.L - Sfântu Gheorghe


Citește mai departe

Finanțatori

steag UE
guvern
instrumente
previous next

Parteneri

Consiliul Județean Harghita

Atid

Avrămești

Brădești

Dănești

Gălăuțaș