Bine ați venit pe portalul nostru

Vã urez bun venit pe pagina noastrã în numele locuitorilor din Dãnesti si al Primãriei.

Continutul paginii noastre este postat si actualizat în permanentã. Sperãm cã aici vor fi disponibile informatii legate de trecutul, prezentul si viitorul comunei noastre.

Puteti sã trimite si observatiile dvs. la adresa danfalva@yahoo.com

Cu respect,

Bõjte Csongor-Ernõ
primar

Citeşte mai departe

Despre comuna noastră

Dãnesti (în maghiarã Dánfalva, alternativ Csíkdánfalva) este o localitate în judeþul Harghita, Transilvania, România.  Vatra satului se gãseste pe lunca Oltului, la 21 km nord de Miercurea Ciuc, pe traseul drumului european E578, la o altitudine de 704 m, în mijlocul zonei Ciucului de Sus. În nord se învecineazã cu comuna Cârta, la sud cu localitatea Mãdãras, în vest e înconjurat de Muntii Harghitei si în est de Muntii Ciucului. Satul este împãrtit pe sistem zecimal: Oltfalva – compunea un tinut individual înainte cu 150 de ani, Város (la sud de garã) – aici se afla piata centralã a satului,Középszeg, sau Középtíz si Felszeg, ori  Fesszeg. Satul s-a format pe teritoriul Középtíz (Középszeg).

Citeşte mai departe

Program de lucru

  • Luni
  • Marți
  • Miercuri
  • Joi
  • Vineri
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00
  • 8:00 - 16:00

Contact

Ştiri

Informaţii legislative

EVENIMENTE

Prezentare Proiect

Denumire proiect: "Implementare de soluții de e-guvernare și registru agricol în format electronic în județul Harghita”. Cod SMIS-CSNR 48432

Perioada de implementare: 2015.05.18 - 2015.11.07

Valoare aprobată proiect: 6.690.407,62 RON + TVA

Obiectiv general proiect: crearea unui ansamblu de componente hardware, software și comunicații care să pună la dispoziție servicii administrative prin mijloace electronice, care să participe la fundamentarea deciziei manageriale în UAT partenere prin implementarea unui sistem informatic capabil să optimizeze funcționarea structurilor organizatorice din aministrația publică locală și care să furnizeze servicii publice on-line către cetățeni/mediul de afaceri/administraţie publică.

Prin implementarea acestei platforme integrate se doreşte creşterea eficienţei administraţiei publice (judeţene şi locale) şi a transparenţei administrative prin punerea la dispoziţia instituţiilor publice de instrumente moderne, standardizate şi integrarea celor mai bune practice locale şi judeţene.

Furnizor: S.C. Combridge S.R.L - Sfântu Gheorghe


Citește mai departe

Finanțatori

steag UE
guvern
instrumente
previous next

Parteneri

Consiliul Județean Harghita

Atid

Avrămești

Brădești

Dănești

Gălăuțaș